Friday, September 18, 2009

raya 2009

hmm...thun 2009 ni aku rase raye cam x bes je..maklumlah umur pun da tua .mesti xdpt da duit raye.he2..bab persiapan raye mmg da gempak da,sume benda aku da beli,suar,bju,kasut ,slipar sume la..lg plak raye thun ni dekat ngn final exam,tu kurg trase meriahnye..slalu leh kate tiap2 thun aku cat umah,thun ni je x wat coz xde org pun umah aku selain aku,mak dan abah..akak aku blik kg ikut suami die..tu yg umah aku x berhias sgt..tp harapan raye aku kali ni,kalo leh kwn2 sek rendah & menengah dtg ar umah..lame da xjumpe dorg.pe perkembangan sume kn??

5 comments:

  1. roni rakan sekelas 5 kawah..aku link eh blog ko ni kat aku pnye :)

    ReplyDelete